O NAMA

Firma „SINGMONT J&M“ d.o.o. se od 2006. bavi profesionalnim čišćenjem i tekućim održavanjem higijene poslovnih objekata, banaka, prodavnica, proizvodnih i višenamenskih prostora u Srbiji, Crnoj Gori, BiH i Makedoniji. To podrazumeva čišćenje garaža, negu zelenih površina, zimsku službu, uklanjanje manjih kvarova, čišćenje prostora posle građevinskih radova itd.

Firma je opremljena najsavremenijim mašinama, alatom i opremom za čišćenje poslednje generacije. U procesu rada koristimo isključivo ekološka sredstva za čišćenje priznatih svetskih brendova.

Svoju šansu za uspešno poslovanje prepoznali smo u spremnosti na ispunjavanju zahteva i visoko postavljenih standarda korisnika ovih usluga. Podizanjem standarda u ekološkoj zaštiti životnog i radnog prostora, naše profesionalno angažovanje u oblasti higijene doprinosi očuvanju ukupnog okruženja u čijem središtu je čovek.

Kontinuirano uspešno poslovanje ostvareno je zahvaljujući savremenom načinu rada i organizaciji posla, primenom naprednih metoda, korišćenju savremenih mašina i opreme kao i stvaranju stručnog i kvalifikovanog kadra .

Pre svakog početka čišćenja izrađujemo detaljan plan čišćenja kako bi se što kvalitetnije obavila usluga.