Visinsko pranje fasada sa zemlje

U nastojanju da svojim klijentima ponudi sto potpuniju uslugu SINGMONT koristi WATER FED POLE SYSTEM za visinsko pranje fasada sa zemlje.

Sistem koristi specijalno tretiranu vodu, tako da nikakva dodatna hemijska sredstva nisu potrebna, a efekat pranja je dugotrajniji nego bilo koji drugi metod.

Karbon- Fiber sipkom i ultra lakim četkama uz specijalne prskalice sa lakoćom dostižemo više spratove. Uz obučen tim naših ljudi i ovu opremu možemo sa uspehom otkloniti nečistoću sa svih vrsta fasada.

Pranje staklenih fasada

Ovaj sistem je bezbedan, brz, apsolutno neškodljiv po životnu sredinu i što je najbitnije, znatno jeftiniji od svih ostalih metoda korišćenih za pranje fasada.

Značajno je, takođe da ovim načinom možemo prati i ramove, a pored staklenih, i sve druge površine, kao što je aluminium, kamen, bojene fasade I druge.

Paralelno sa spoljašnjim, posedujemo i poseban sistem za pranje unutrašnjih staklenih površina, kao što su prozori, staklene pregrade i vrata. Posebnu prednost sistem je pokazao na teško dostupnim mestima.

Ukoliko želite više informacija, ili da prisustvujete prezentacijama, biće nam zadovoljstvo da

Vam izađemo u susret.